Çatbaşı İlkokulu

Vizyon: “Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!” anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. " Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, kaliteli,bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, akademik başarısı yüksek, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://catbasi.meb.k12.tr

Adres - ÇATBAŞI KÖYÜ MEVKİİ ÇATBAŞI KÜME EVLERİ ÇAT BASIMKOYU ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 94 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - Muş merkez ilçesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuz merkez ilçesinde olup herhangi bir ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muş Merkeze Uzaklık 13 km.