Okulumuzun Tarihçesi

12.11.2014 894

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz Muş ili merkez köyü olan Çatbaşı köyünde bulunmaktadır.1956 yılında eğitim-öğretime açılmış olup merkeze olan uzaklığı 12 km dir.

Daha önceleri birleştirilmiş sınıflar halinde eğitim-öğretime devam ederken, artan öğrenci sayısına bağlı olarak 1999 yılında 4 derslikli ek bir bina yapılmıştır. 2015 yılına kadar ikili eğitim yapılan okulumuzda  2015 yılında 8 derslikli yeni bir bina yapılmasıyla ilkokul ve ortaokul ayrılarak normal (Tam Gün) eğitime başlamıştır.

2015 yılında yapılan 8 derslikli yeni binada (A-Blok)  müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, laboratuvar, kütüphane, araç gereç odası ve anasınıfı  bulunmaktadır.  Okulumuz kaloriferli olup, uydu internet bulunmaktadır.

Okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 5 öğretmen ve 91 öğrencisiyle eğitim öğretime devam etmektedir.

Adres:
ÇATBAŞI KÖYÜ MEVKİİ ÇATBAŞI KÜME EVLERİ ÇAT BASIMKOYU ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 94 MERKEZ / MUŞ